Het einde van het jaar betekent, tijd voor lijstjes. Wij hebben voor jou een lijst van de 5 meest spraakmakende supplementen samengesteld. Er zijn nogal wat goede supplementen de revue gepasseerd dit jaar. Denk aan de Perfect Muscle Shake, de hele serie van Arnold Schwarzenneger, Assault of Humanabol. Vandaag dus de meest spraakmakende supplementen van 2013. Spraakmakend zijn ze wanneer ze effectief zijn. Je kunt dus gerust stellen dat hier de 5 beste supplementen van 2013 staan.

1. Dominate van Dedicated nutrition

Dominate van Dedicated nutrition is pas onlangs gereviewed maar heeft wereldwijd voor dusdanig veel reacties gezorgd dat Dominate nergens anders beter geplaatst kon worden dan op plek nummer 1. Dominate is zo’n vernieuwing in de supplementenwereld dat het ondanks het feit dat het een nieuw product is, toch direct het beste supplement van dit moment is.

Dominate van Dedicated Nutrition is een onwijs sterke testosteron booster die zoveel meer doet dan alleen je testosteron aanzienlijk verhogen. De kracht van Dominate zet hem in de mix van de ingrediënten. Deze zorgen voor een verhoging van het testosteron, een verlaging van oestrogeen en stimuleert de aanmaak van groeihormoon IGF-1 en vergroot de eetlust. Deze combinatie kan alleen maar leiden tot enorme groei in massa en dat doet het ook. Gebruikers merken binnen een week effect en zijn verrast door de kracht van dit supplement.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fbodybuilding%2Fbodybuilding-supplementen%2Fdedicated-nutrition%2Fdominate%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Dominate of direct bestellen[/su_button]

2. Perfect Muscle shake

Eigenlijk is de Perfect Muscle Shake een weight gainer. Toch is het meer dan dat want over Perfect Muscle Shake is iets langer nagedacht wat tot een verrassend goede formule heeft geleidt. Perfect Muscle Shake bevat namelijk complexe koolhydraten die uit zilvervlies rijst worden gewonnen. Dit in combinatie met de beste eiwitten maakt Perfect Muscle Shake een effectieve weight gainer die zorgt voor spiermassa! Door de uitgebalanceerde ingredienten van Perfect Muscle Shake mag je er vanuit gaan dat je enkel spiermassa aanzet en geen vet zoals dat helaas met vele andere weight gainers wel het geval is.

Perfect Muscle Shake is de massgainer die je nodig hebt als spiermassa wilt aankomen. Een complete vernieuwing op het gebied van weight gainers en daarom een terechte nummer 2 in deze notering.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fweightgain%2Fweight-gainers%2Fbody-fit-sportsnutrition%2Fperfect-muscle-shake%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Perfect Muscle of direct bestellen[/su_button]

3. Assault New Formula

Assault van Musclepharm was al een regelrechte hit. Deze pre workout zorgt voor een krachtexplosie en een energielevel dat je nog nooit hebt meegemaakt. De nieuwe formule van Assault is zo mogelijk nog beter. Door een aantal wijzigingen in de ingrediënten gaat Assault New Formula de verzuring van je spieren beter tegen en houdt je energielevel langer aan. Je kunt dus niet alleen langer en zwaarder trainen door de energie die je krijgt, je spieren kunnen het ook langer volhouden door de verzuring die het tegen gaat.

Al met al is Assault een perfecte pre workout. Hij is heftig en geeft een echte kracht-explosie. Heb je eenmaal Assault New Formula geprobeerd dan zal geen andere pre workout je dezelfde boost nog geven!

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fworkouts%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Assault of direct bestellen[/su_button]

4. The System van Body en Fit

The System van Body en Fit had net zo goed op nummer 1 kunnen staan. Helaas hebben we keuzes moeten maken. The System van Body en Fit is een complete stack. Het enige wat je nog hoeft toe te voegen zijn eiwitten. The System van Body en Fit is een stack die je voorziet van 3 verschillende shakes. Zo makkelijk is het. Drie shakes alleen op trainingsdagen.

The System van Body en Fit bestaat uit een pre workout, during workout en post workout. Al deze shakes zijn voorzien van puur noodzakelijke ingrediënten. Geen poespas maar puur de basis. Alles wat je nodig hebt. Zo vind je in de pre workout PeptoPro, cafeïne en proteïne. In de during workout vind je BCAA’s die belangrijk zijn om spierafbraak tegen te gaan. En in de post workout zit onder andere creatine, glycogeen en eiwitten. Een complete stack dus!

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bodybuilding/spieropbouw/body-fit-sportsnutrition/the-system/” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over The System of direct bestellen[/su_button]

5. Dedicated Pack

Dedicated Pack van Dedicated Nutrition zorgt ervoor dat dit merk voor de 2e keer in de top 5 beste supplementen voor komt. Dedicated nutrition is dan ook enorm innovatief geweest de afgelopen jaren. Met Dedicated Pack zetten ze een nieuwe baanbrekende multi vitamine op de markt. Een volledige pack met groenten, fruit en alle andere benodigde bouwstoffen voor een krachtsporter. Zo vind je extracten van verschillende superfoods maar ook extracten van rood fruit die juist voor bodybuilders zo belangrijk zijn.

Omdat Dedicated pack alles bevat wat een bodybuilder nodig heeft en gebruik durft te maken van nieuwe ingrediënten, is dit zeker een aanrader en een terechte afsluiter van onze lijst.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fvitamines%2Fvitamines-en-mineralen%2Fdedicated-nutrition%2Fdedicated-pack%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Dedicated Pack of direct bestellen[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *