Active Sport en Healthcenter

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Active Sport en Healthcenter

Wil je gaan sporten bij Active Sport en Healthcenter bekijk dan op hun website http://www.active-center.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Active Sport en Healthcenter de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Active Sport en Healthcenter op de Lengelseweg 102 in s-Heerenberg. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 314 664 521. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.active-center.nl/.

Locatie Active Sport en Healthcenter

Om te zien waar Sportschool Active Sport en Healthcenter precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. s-Heerenberg
  2. Active Sport en Healthcenter

Bekijk nog meer sportscholen in s-Heerenberg

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.