Aerofit Healthclub

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Aerofit Healthclub

Wil je gaan sporten bij Aerofit Healthclub bekijk dan op hun website http://www.aerofit.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Aerofit Healthclub de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Aerofit Healthclub op de Hofcampweg 270 in Wassenaar. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 70 511 9645. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.aerofit.nl/.

Locatie Aerofit Healthclub

Om te zien waar Sportschool Aerofit Healthclub precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Wassenaar
  2. Aerofit Healthclub

Bekijk nog meer sportscholen in Wassenaar

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.