Hoe vaak hoor je mensen roepen dat ze graag wat vet kwijt willen maar een hekel hebben aan cardio? Ze gaan graag naar de sportschool maar niet voor de cardio. Ze willen lekker krachttraining doen en laten we eerlijk zijn, wie wil dat niet? Toch zal je om af te vallen meer calorieën moet verbranden dan je binnenkrijgt. Met een goed trainingsschema en een goed voedingsschema kun je prima vet verbranden.

Trainingsschema om af te vallen

Je zal wel met een aantal zaken rekening moeten houden. Als je vet wilt verbanden is het handig om het aantal herhalingen van je oefeningen wat te verhogen. Kies eerder voor 10 tot 15 herhalingen dan 6 tot 10 herhalingen. Je bent met minder gewicht meer herhalingen aan het maken en verbrand daardoor makkelijker je lichaamsvet.

Veel sporters vinden dat mensen die krachttraining doen om af te vallen, beter een fullbody schema kunnen doen. Omdat men dan meer oefeningen op 1 dag kan doen. Met een fullbody schema wil je natuurlijk je hele lichaam trainen. Om alle grote spiergroepen aan te spreken zal je dus per trainingsdag meer oefeningen moeten doen. Kortom, wil je vet verbranden met fitness dan kies je voor een fullbody schema en maak je tussen de 10 en 15 herhalingen. Sluit je training of met een low intensity cardio. Ga bijvoorbeeld een kwartier op een loopband wandelen op 6 kilometer per uur. Of ga bijvoorbeeld zwemmen met je bandeau bikini.

Eetschema om af te vallen

Hier kunnen we wel een boek over schrijven. Dat zullen we je besparen. Gezien het feit dat je een fullbody schema hanteert is het belangrijk om goed te herstellen. Neem dus zeker voldoende eiwitten in. Als we het hebben over voldoende eiwitten dan hebben we het over 2 gram eiwitten per kilogram lichaamsgewicht. Voorkom een overschot aan calorieën. Met fitness afvallen gaat niet bijzonder snel, probeer je dus volledig aan je schema te houden. Een dag cheaten kan er snel voor zorgen dat je minder resultaat ziet.

Supplementen om af te vallen

Als je wilt afvallen met fitness dan kun je niet een crashdieet volgen. Je lichaam heeft energie nodig om te kunnen presteren in de sportschool. Er zijn wel tal van supplementen die je vetverbranding ondersteunen en je ook nog eens van extra energie voorzien. Dit zijn de supplementen die je wilt hebben wanneer je wilt afvallen door krachttraining. Zo zijn er fatburners die je helpen vet te verbranden en je energie geven. Je kunt ook kiezen voor Afslank Eiwitten. Dit zijn eiwitten die je vetverbranding stimuleren. Zo zijn er nog tal van andere supplementen die je helpen met afvallen zonder te stoppen met eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *