Anabolen kunnen op diverse manieren gebruikt worden. De meeste mensen gebruiken het om nog meer spiermassa op te bouwen. Dat komt omdat Anabole steroïden een chemische variant van het mannelijke geslachtshormoon Testosteron is. Dit hormoon zorgt voor de lichamelijke veranderingen die een jongen ondergaat wanneer hij in een man verandert. De jongen krijgt dan een zwaardere stem, baardgroei, spieren, enz. Ook vrouwen hebben Testosteron in hun lichaam. Alleen komt het in mindere mate voor.

De Anabolen bootsen de werking van Testosteron na. De spieren bestaan grotendeels uit eiwitten. Anabolen zorgen ervoor dat meer eiwitten gemaakt wordt en niet afgebroken wordt. Dit zorgt dus voor een grotere spiermassa. Ook zorgt het voor de aanmaak van rode bloedlichaampjes die meer zuurstof dor he lichaam transporteren. Dit resulteert dan in een langere mogelijkheid om te sporten.

Anabole steroïden mogen eigenlijk niet gebruikt worden. Het staat op de lijst van verboden stoffen. Toch zijn er vele sporters die het buiten en tijdens wedstrijden gebruiken om betere resultaten te kunnen leveren. Maar er zijn diverse redenen waarom ze niet gebruikt mogen worden.

Anabolen zijn zowel geestelijk als lichamelijk verslavend. Je voelt je goed wanneer je ze gebruikt, maar die gevoelens nemen af wanneer je een kuur afgemaakt hebt. Ook zal je spiermassa kleiner worden. Dit leidt dus tot een nieuwe kuur om de spieren weer op te bouwen en om je weer zelfverzekerd te voelen. Het gaat dus zo maar door.

Ook komen ze met vele bijwerkingen. Sommige van ze gaan weg terwijl andere bijwerkingen blijvende negatieve gevolgen hebben. Het wordt dus liever afgeraden om Anabolen te gebruiken. Als je het toch wilt proberen, dan is het goed om eerst goed over Anabolen steroïden te lezen. Hou je ook aan de kuur en gebruik geen grotere dosis dan voorgeschreven is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *