Anytime Fitness Berkel en Rodenrijs

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Anytime Fitness Berkel en Rodenrijs

Wil je gaan sporten bij Anytime Fitness Berkel en Rodenrijs bekijk dan op hun website https://www.anytimefitness.nl/gyms/nl-1068/berkel-en-rodenrijs-zuid-holland-2652-kw/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Anytime Fitness Berkel en Rodenrijs de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Anytime Fitness Berkel en Rodenrijs op de Westpolderstraat 1 in Berkel en Rodenrijs. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 10 254 0011. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.anytimefitness.nl/gyms/nl-1068/berkel-en-rodenrijs-zuid-holland-2652-kw/.

Locatie Anytime Fitness Berkel en Rodenrijs

Om te zien waar Sportschool Anytime Fitness Berkel en Rodenrijs precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Berkel en Rodenrijs
  2. Anytime Fitness Berkel en Rodenrijs

Bekijk nog meer sportscholen in Berkel en Rodenrijs

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.