Approach Fitness

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Approach Fitness

Wil je gaan sporten bij Approach Fitness bekijk dan op hun website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Approach Fitness de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Approach Fitness op de Ada Kokstraat 20 in Oldenzaal. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 541 514 643. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website .

Locatie Approach Fitness

Om te zien waar Sportschool Approach Fitness precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Oldenzaal
  2. Approach Fitness

Bekijk nog meer sportscholen in Oldenzaal

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.