We hebben er al eens over geschreven. Arnold Schwarzenegger, de held van vele bodybuilders is een icoon. En dit icoon is in samenwerking met het zeer populaire Muscle Pharm de Arnold Schwarzenegger Series begonnen. Een door hem samengestelde supplementen lijn voor echte serieuze bodybuilders.

We hebben er een tijdje op moeten wachten maar eindelijk is het zo ver. De supplementen van de Arnold Schwarzenegger Series zijn eindelijk verkrijgbaar in Nederland. In Amerika waren ze al langer te verkrijgen en zijn er al verschillende reviews te vinden over de producten van de Arnold Schwarzenegger Series.

Iron CRE3 review

Iron Cre3

Vandaag hebben we het over de creatine van Arnold. Deze heet Iron CRE3 en is verreweg van een normale creatine. De naam dankt ze aan de unieke ION-3 Nitrate Technology.

Een eigenschap die direct opvallen ten opzichte van andere creatines is dat het geen oplaadfase nodig heeft. Iron CRE3 van de Arnold Schwarzenegger Series is zo sterk, dat het op 1/10 van de dosering van standaard creatines al sterker is.

Geen andere creatine wordt zo snel opgenomen als Iron CRE3. Dit komt door de ION-3 Nitrate Technology. Hierdoor voel je vrijwel direct de werking van deze unieke creatine. Tijdens je training zul je al snel een ongekende pomp ervaren.

Een andere groot voordeel en iets wat uniek is het feit dat Iron CRE3 geen vocht vasthoudt. De groei die je merkt bij het gebruik van de creatine is dus pure spierkracht. Zoals je ziet kunnen we hier spreken van een kleine revolutie in creatine-land. Een aantal eigenschappen van Iron CRE3 op een rij:

Nu zul je denken dat een dergelijke creatine enkel wordt voorzien van een grote naam als Arnold Schwarzenegger enkel wordt gebruikt om het product beter te verkopen. Dit is echter niet het geval. De Arnold Schwarzenegger Series zijn samengesteld door de man zelf.

De prijs van deze creatine uit de Arnold Schwarzenegger Series is dan ook een zeer schappelijke € 27,50 ! Naar onze mening een koopje!

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fcreatine%2Fcreatine-alle%2Farnold-schwarzenegger-series%2Firon-cre3%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer over de Arnold Series[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *