Atalanta Sports Club & Sporthal

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Atalanta Sports Club & Sporthal

Wil je gaan sporten bij Atalanta Sports Club & Sporthal bekijk dan op hun website http://www.atalantaveldhoven.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Atalanta Sports Club & Sporthal de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Atalanta Sports Club & Sporthal op de De Dom 9 in Veldhoven. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 40 254 0554. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.atalantaveldhoven.nl/.

Locatie Atalanta Sports Club & Sporthal

Om te zien waar Sportschool Atalanta Sports Club & Sporthal precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Veldhoven
  2. Atalanta Sports Club & Sporthal

Bekijk nog meer sportscholen in Veldhoven

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.