B-Active fitness- en racketclub

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij B-Active fitness- en racketclub

Wil je gaan sporten bij B-Active fitness- en racketclub bekijk dan op hun website http://www.b-active.nu/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of B-Active fitness- en racketclub de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool B-Active fitness- en racketclub op de Bouwerskamp 21 in Emmeloord. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 527 616 061. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.b-active.nu/.

Locatie B-Active fitness- en racketclub

Om te zien waar Sportschool B-Active fitness- en racketclub precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Emmeloord
  2. B-Active fitness- en racketclub

Bekijk nog meer sportscholen in Emmeloord

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.