Barbell Strength Bonaire

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Barbell Strength Bonaire

Wil je gaan sporten bij Barbell Strength Bonaire bekijk dan op hun website https://barbellstrengthbonaire.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Barbell Strength Bonaire de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Gezondheidsclub Barbell Strength Bonaire op de Kaya nieuw amsterdam 6 Nikiboko Zuid BQ in Kralendijk. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 599 795 0059. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://barbellstrengthbonaire.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral.

Locatie Barbell Strength Bonaire

Om te zien waar Gezondheidsclub Barbell Strength Bonaire precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Kralendijk
  2. Barbell Strength Bonaire

Bekijk nog meer sportscholen in Kralendijk

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.