Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos

Wil je gaan sporten bij Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos bekijk dan op hun website https://www.basic-fit.com/nl-nl/sportschool/basic-fit-nijmegen-kerkenbos-647daab03c8d4517a522f2f9c3c32332.html?utm_medium=yext&utm_source=gmb de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos op de Kerkenbos 1115 in Nijmegen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer . Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.basic-fit.com/nl-nl/sportschool/basic-fit-nijmegen-kerkenbos-647daab03c8d4517a522f2f9c3c32332.html?utm_medium=yext&utm_source=gmb.

Locatie Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos

Om te zien waar Sportschool Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Nijmegen
  2. Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos

Bekijk nog meer sportscholen in Nijmegen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.