Een activity tracker is net een horloge, maar met een paar extra functionaliteiten. Zoals de naam het al zegt houdt het je sportactiviteiten bij en ook hoeveel je beweegt op een dag. Als je ziet hoeveel je beweegt per dag kan het ook zorgen voor een motivatie om meer te bewegen. Een activity tracker kan onder andere bijhouden: het aantal stappen die je per dag neemt, je hartslag en je slaapritme. Ben je dus van plan een activity tracker te kopen, maar weet je niet waar te beginnen? Dan kan deze koopgids jou daarbij op weg helpen. Hieronder volger er enkle activity trackers met een omschrijving. Op die manier kun je makkelijker een keuze maken.

Samsung Gear Fit2 Pro

Hou je van bewegen en let je op je gezondheid? Dan kun je dit eenvoudig bijhouden met een activity tracker. Op zo een activity tracker kun je informatie bijhouden over je conditie. Je ziet bijvoorbeeld hoe vaak je beweegt, slaapt en calorieën die je binnenkrijgt. Heb je dus behoefte om meer te bewegen? Dan is de Samsung Gear Fit2 Pro een geschikte tracker voor jou.

Dankzij de Samsung Gear Fit 2 Pro kun  je jouw fitness ervaring beter bijhouden. Het beschikt over een GPS, een ingebouwde muziekspeler, continue activity tracking en calorieën teller. Deze activity tracker herkent ook welke sport je aan het beoefenen bent en slaat dit op. Ook herkent het jou hartslagmeter, hierdoor krijg je een accurater beeld van jouw gezondheid, slaapniveau en verbrande calorieën. Verder beschikt de Gear Fit 2 Pro over een AMOLED scherm waardoor je ook in de zon jouw scherm goed kunt zien. Vanwege de standalone GPS functionaliteit kun je jouw mobiel thuis lagen liggen als je een rondje gaat hardlopen.

De Gear Fit2 Pro kun je ook synchroniseren aan jouw S Health app. Je ziet daarop de dagen wanneer je het beste het gesport. Op die manier kun je jouw record verbeteren en motiveert het jou om meer te sporten. Daarnaast ontvang je op de Samsung Gear Fit2 Pro alle notificaties van je smartphone. Door het slimme design past het bij elke gelegenheid. Ervaar het beste comfort met het ergonomisch ronde design. Deze activity tracker is waterdicht en stof afstotend. Maak ook gebruik van Spotify op de Gear Fit2 Pro. Dankzij de Spotify premium app voor de Gear Fit2 Pro zet je je favoriete nummers op je Samsung smartwatch en kun je nar muziek luisteren tijdens het sporten.

Specificaties:

 

Voordelen

Nadelen

Bekijk meer informatie & Prijs

Fitbit Charge 2 – Activity tracker- special edition

De Fitbit Charge 2 is een activity tracker die je elke dag kunt dragen. De tracker geeft je een beeld van al je activiteiten en deze worden dagelijks gemeten. Het meet niet alleen stappen en trappen, maar ook je hartslag en calorieverbranding. De PurePulse hartslagmeting helpt je om het uiterste uit je oefeningen te halen en calorieverbranding beter onder controle te krijgen. Op die manier krijg je een beter beeld van je fitness level. Ben je te lang aan het rusten dan krijg je een seintje wanneer je weer moet bewegen. Op die manier blijf je ook gemotiveerd om te blijven bewegen.

De Charge 2 meet de hele dag jouw activiteiten. Na intensief gesport te hebben helpt het jou ook om je adem volledig onder controle te krijgen. Het voorziet jou met ademoefeningen van 2 minuten of 5 minuten. Door de Fitbit Charge 2 te connecten met jouw smartphone hoef je niet meer met je telefoon te sporten. Je krijgt notificaties binnen en kunt deze aflezen op het scherm van je Fitbit. Deze tracker meet ook jouw kwaliteit van slapen. Zo zie jij hoe effectief je nachtrust is geweest.

Op het dashboard van Fitbit kan jij precies al je activiteiten bijhouden. Zo heb je een goed overzicht van jouw fitheid, daarnaast zie je ook je vooruitgang en blijf je gemotiveerd om te blijven bewegen. Bestel je dit product dan krijg je erbij de Fitbit Charge 2 en de oplaadkabel met usb-aansluiting. Wil je dus dagelijks je activiteiten bijhouden en je vorderingen bekijken? Dan kun je deze Fitbit aanschaffen. Dit model is trouwens een special edition en komt in de kleur ’lila’.

Specificaties:

Voordelen

Nadelen

Bekijk meer informatie & Prijs

Polar A370 – Activity tracker

De Polar A370 geeft je elke dag een gedetailleerd overzicht van je activiteiten. Het is waterdichte fitness tracker en helpt jou om een balans te vinden tussen rust en een actieve levensstijl. Het meten van je dagelijkse activiteit wordt heel nauwkeurig gedaan door de Polar A370. Het volgt je calorieverbruik en je hartslag met de ingebouwde hartslagmeter. Op die manier kun je  zien hoe je hartslag varieert gedurende de dag. Je dagelijkse beweging, slaappatroon en je work-outs bekijk je altijd en overal in de Polar Flow app op je smartphone.

Ook je work-out wordt geregistreerd met de Polar A370. Het enige wat je hoeft te doen, is de sport kiezen die je wilt doen en je training wordt geregistreerd. Ook wordt er gebruik gemaakt van een optische hartslagmeting met een uniek algoritme. Die wordt steeds verder ontwikkeld zodat het nauwkeurig is en het biedt je ook een persoonlijke trainingsbegeleiding om je doelen te behalen. Ga je een rondje hardlopen of fietsen? De A370 maakt gebruik van het GPS-signaal van je telefoon om de snelheid en afstand te meten en je route in kaart te brengen. Combineer je het met je smartphone dan kun je meldingen ontvangen die binnenkomen en ook social media updates.

Ben je benieuwd of je goed slaapt? De Polar A370 houdt ook een slaapanalyse bij en geeft je inzicht over je slaappatroon. Het registreert je slaapduur, slaaptijd en meet om de 5 minuten je hartslag. Ook weet het wanneer je in slaap valt, wanneer je wakker wordt en hoe vaak je slaap wordt onderbroken. Je kunt je gewenste slaaptijd instellen en je ontvangt elke ochtend een score van je nachtrust. De A370 is niet alleen stijlvol, maar stem je ook perfect af op je outfit met de verwisselbare polsbanden die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Specificaties:

Voordelen

Nadelen

Bekijk meer informatie & Prijs

Fitbit Charge 2 – Activity tracker

De Fitbit Charge 2 is een activity tracker die je elke dag kunt dragen. De tracker geeft je een beeld van al je activiteiten en deze worden dagelijks gemeten. Het meet je stappen, als je op de trap loopt, je hartslag en calorieverbranding. De hartslagmetingen zorgen ervoor dat je het uiterste uit al je oefeningen kunt halen en ook je calorieverbranding onder controle kunt krijgen. Je krijgt door deze data een beter beeld van je activiteiten. Ben je na het oefenen aan het rusten dan helpt het jou ook om de adem volledig onder controle te krijgen. Zo blijf je dus ook gemotiveerd om te blijven bewegen.

De Charge 2 meet de hele dag jouw activiteiten. Na intensief gesport te hebben helpt het jou ook om je adem volledig onder controle te krijgen. Het voorziet jou met ademoefeningen van 2 minuten of 5 minuten. De Fitbit Charge 2 kun je ook connecten met jouw smartphone. Sporten met je smartphone hoeft dus niet meer. Zo kun je tijdens het sporten ook meldingen binnenkrijgen en kun je het aflezen op het scherm van je Fitbit. Deze tracker meet ook jouw kwaliteit van slapen. Zo zie jij hoe effectief je nachtrust is geweest.

Op het dashboard van Fitbit kan jij precies al je activiteiten bijhouden. Zo heb je een goed overzicht van jouw fitheid, daarnaast zie je ook je vooruitgang en blijf je gemotiveerd om te blijven bewegen. Bestel je dit product dan krijg je erbij de Fitbit Charge 2 en de oplaadkabel met usb-aansluiting. Wil je dus dagelijks je activiteiten bijhouden en je vorderingen bekijken? Dan is deze Fitbit wel een goed product voor jou.

Specificaties:

Voordelen

Nadelen

Bekijk meer informatie & Prijs

Fitbit Alta HR – Activity tracker

De Fitbit Alta HR heeft alles wat je van een activity tracker verwacht. Je stappen, calorieën en afstand worden gemeten door deze Fitbit Alta HR. Het  herkent automatisch de sporten die je uitoefent en de hartslagfunctie geeft je inzicht in hoe goed jouw conditie is. De batterij van deze Fitbit gaat wel 7 dagen mee. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het snel leegraakt. Ook heeft het een normale horlogesluiting en deze zit lekkerder dan het bekende druksysteem. Je activity tracker blijft nu nog beter om je pols heen zitten.

Naast de sensoren die je gewend bent van een activity tracker, heeft de Fitbit Alta HR een ingebouwde hartslagsensor. Verder kan het ook je slaapritme bijhouden. Combineer je het met je telefoon dan kun je meldingen en oproepen binnen krijgen. Heb je te lang stil gezeten? Dan geeft de Fitbit Alta HR een herinnering om weer wat te gaan bewegen. Zo word je gemotiveerd om te blijven bewegen en je doelen te halen. De hartslagmeter in de Fitbit Alta HR zorgt ervoor dat jouw verbrande calorieën worden gemeten. Doordat je je hartslagzones kunt zien kun je je workout verbeteren en kom je meer te weten over je gezondheid.

Op het scherm van de Fitbit kan jij precies al je activiteiten bijhouden. Zo heb je een goed overzicht van jouw fitheid, daarnaast zie je ook je vooruitgang en blijf je gemotiveerd om te blijven bewegen. Wil je dus dagelijks je activiteiten bijhouden en je vorderingen bekijken? Dan is deze Fitbit wel een goed product voor jou.

Specificaties:

Voordelen

Nadelen

Bekijk meer informatie & Prijs

Garmin Vivosmart 3 HR – Activity tracker

Hou je van bewegen en let je op je gezondheid? Dan kun je dit eenvoudig bijhouden met een activity tracker. Op zo een activity tracker kun je informatie bijhouden over je conditie. Je ziet bijvoorbeeld hoe vaak je beweegt, slaapt en calorieën die je binnenkrijgt. Heb je dus behoefte om meer te bewegen? Dan is de Garmin Vivosmart 3 HR een geschikte tracker voor jou.

De Vivosmart 3 heeft een smalle polsband met een duidelijke display. Deze activity tracker houdt je dagelijkse activiteiten bij, waaronder het aantal stappen, je slaapritme, het aantal opgelopen trappen en nog veelmeer. Het beschikt ook over een Move IQ™, hiermee worden jou activiteiten automatisch opgeslagen. Ook kun je meldingen van je smartphone aflezen op het display. De Elevate™ polshartslagtechnologie meet 24/7 je hartslag en biedt je toegang tot fitness- en wellnessfuncties. Houd hiermee je  fitnessniveau op peil met de VO2 max. en ook je geschatte fitnessleeftijd. Op deze manier kun je je gezondheid bijhouden en ook je persoonlijke stressniveau gedurende de dag. De Vivosmart beschikt over nog meer handige functies voor je workout met nieuwe activiteitenprofielen en een herhalingsteller.

Wil je dus je sportactiviteiten bijhouden? Dan kun je de Vivosmart 3 aanschaffen. Het is gemaakt van silicoon en beschermd tegen de regen. Het is geschikt om in combinatie te gebruiken met iOS, windows en android. De batterij gaat wel 5 dagen mee, dit hangt wel af van hoe vaak je het gebruikt. Ook kun je de polsband verstellen. Bestel je dit product dan krijg je de Vivosmart 3 erbij, usb oplaadkabel en de handleiding.

Specificaties:

Voordelen

Nadelen

Bekijk meer informatie & Prijs

Fitbit Alta HR – Activity tracker

De Fitbit Alta HR heeft alles wat je van een activity tracker verwacht. Je stappen, calorieën en afstand worden gemeten door deze Fitbit Alta HR. Het  herkent automatisch de sporten die je uitoefent en de hartslagfunctie geeft je inzicht in hoe goed jouw conditie is. De batterij van deze Fitbit gaat wel 7 dagen mee. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het snel leegraakt. Ook heeft het een normale horlogesluiting en deze zit lekkerder dan het bekende druksysteem. Je activity tracker blijft nu nog beter om je pols heen zitten.

Naast de sensoren die je gewend bent van een activity tracker, heeft de Fitbit Alta HR een ingebouwde hartslagsensor. Verder kan het ook je slaapritme bijhouden. Combineer je het met je telefoon dan kun je meldingen en oproepen binnen krijgen. Heb je te lang stil gezeten? Dan geeft de Fitbit Alta HR een herinnering om weer wat te gaan bewegen. Zo word je gemotiveerd om te blijven bewegen en je doelen te halen. De hartslagmeter in de Fitbit Alta HR zorgt ervoor dat jouw verbrande calorieën worden gemeten. Doordat je je hartslagzones kunt zien kun je je workout verbeteren en kom je meer te weten over je gezondheid.

Op het scherm van de Fitbit kan jij precies al je activiteiten bijhouden. Zo heb je een goed overzicht van jouw fitheid, daarnaast zie je ook je vooruitgang en blijf je gemotiveerd om te blijven bewegen. Wil je dus dagelijks je activiteiten bijhouden en je vorderingen bekijken? Dan is deze Fitbit wel een goed product voor jou.

Specificaties:

Voordelen

Nadelen

Bekijk meer informatie & Prijs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *