Bewegingscentrum Leeuwarden

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Bewegingscentrum Leeuwarden

Wil je gaan sporten bij Bewegingscentrum Leeuwarden bekijk dan op hun website http://www.bewegingscentrumleeuwarden.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Bewegingscentrum Leeuwarden de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Bewegingscentrum Leeuwarden op de Rengerslaan 1 in Leeuwarden. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 58 303 0170. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.bewegingscentrumleeuwarden.nl/.

Locatie Bewegingscentrum Leeuwarden

Om te zien waar Sportschool Bewegingscentrum Leeuwarden precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Leeuwarden
  2. Bewegingscentrum Leeuwarden

Bekijk nog meer sportscholen in Leeuwarden