BigGym Hengelo

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij BigGym Hengelo

Wil je gaan sporten bij BigGym Hengelo bekijk dan op hun website https://biggym.nl/hengelo de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of BigGym Hengelo de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool BigGym Hengelo op de Hamerstraat 2 in Hengelo. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 900 9992444. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://biggym.nl/hengelo.

Locatie BigGym Hengelo

Om te zien waar Sportschool BigGym Hengelo precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Hengelo
  2. BigGym Hengelo

Bekijk nog meer sportscholen in Hengelo

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.