Het werkt best wel op jouw zelfvertrouwen als je bijvoorbeeld te maken hebt met platte billen. Het komt dan vanwege je baan waarbij je de hele dag zittend werkt. In het ander geval heb je incontinentie problemen vanaf na de bevalling van je eerste kind. Komt nog bij kijken dat je ook pijn hebt aan je onderrug. Toch wel raar deze kwaaltjes. Opvallend is dat ze zich min of meer rondom een bepaald deel van het lichaam concentreren. In de buurt van je bekken en kern van het lichaam. Wij zijn er allemaal van bewust dat sporten gezond is en dat bewegen van belang is. En zeg nou zelf, met een stel stevige billen, strak lijf en gezond lichaam mankeert niets aan jouw zelfvertrouwen. Is sporten voor jou niets? Wellicht helpt fitness materiaal daarbij. Er is zeer zeker gedacht aan de bilspieren en het bekken, want je kunt namelijk een bilspieren trainer kopen.

De bilspieren trainer

Moeilijk is het niet om te begrijpen waarvoor dit fitness hulpmiddel dient, als wij naar de naam kijken. Het is een fitness attribuut voor het trainen van de bilspieren. Voor vollere, stevigere en sexy uitziende billen. Maar het doel van de bilspieren trainer omvat veel meer.

Products4You bilspieren trainer

Nummer 1 bilspieren trainer van deze koopgids is deze van het merk Products4You. Je krijgt niet alleen een bilspieren trainer maar ook een massage driepoot. Een degelijk fitness attribuut voor herstel of gewoon voor het trainen van je benen, billen en core stabiliteit. Bovendien heeft deze een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Voordelen

Je kunt het waar en wanneer je maar wilt gebruiken. Zoals ook het geval is met de andere bilspieren trainers in deze koopgids.

Nadelen

Al met al steekt deze bilspieren trainer met kop en schouders uit boven de anderen. Het is goedgekeurd als een topproduct betreffende bilspierentrainers. De prijs komt overeen met de geleverde kwaliteit en de kleur is perfect. Verder kun je altijd en overal jouw bilspieren trainer gebruiken.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Web Fusion bilspieren trainer

Nummer twee in deze koopgids is de bilspieren trainer van Web Fusion. Eveneens een goed product, te krijgen in diverse kleuren. Het wordt aanbevolen door de producent voor het versterken van natuurlijk de bilspieren. Uiteraard ook voor het versterken van de heupspieren en core stabiliteit.

Voordelen

Nadelen

Alles overziend is het wel een goed product met keus uit 4 verschillende kleuren. Minder is het feit dat het slechts uit PVC bestaat. En dat het gewicht van de trainer niet is aangegeven. Het maximaal belastbaar gewicht is verder ook niet aangegeven. Echter, het doet waarvoor het ontworpen is, namelijk het trainen van de spieren van de bekkenbodem, billen en heupen. Voor een zeer redelijke prijs.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Health Force bilspieren trainer

Nummer 3 van deze koopgids is deze mooie blauwe van Health Force. Best prijzig maar zeer effectief ook in het trainen van vooral de bekkenbodem spieren. Los van het feit dat het ook geschikt is voor het trainen van de bilspieren. Het is een oerdegelijk bilspieren trainer vervaardigd uit een combinatie van grondstoffen.

Voordelen

Nadelen

Als je uiteindelijk voor het beste gaat dan kun je kiezen voor deze bilspieren trainer van Health Force. De prijs ligt wel ver boven die van de andere bilspieren trainers. Maar je krijgt een superkwaliteit voor terug want deze bilspieren trainer is gemaakt van het beste materiaal. En het is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden dus kun je deze een leven lang gebruiken.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Chéroy EMS bilspieren trainer

Anders dan de vorige bilspieren trainers is deze van het merk Chéroy. Deze is een EMS bilspieren trainer en werkt dus middels elektrische stimulatie van de spieren. Uiteraard de spieren van de billen en heupen. Deze bilspieren trainer kun je gebruiken zonder fitness erbij te doen en ook gedurende fitness.

Voordelen

Nadelen

Het gemak dient de mens en dat is zeker het geval bij deze bilspieren trainer van Chéroy. Echter concentreert deze bilspieren trainer zich uiteindelijk alleen op de billen en heupen. Terwijl deze bilspieren trainer zich niet richt op het trainen van de eveneens belangrijke bekkenbodem spieren.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Meer informatie bilspieren trainer

Duurzaamheid en een eenmalige investering

Als je kiest voor een duurzaam bilspieren trainer zoals van Products4You of het heel dure Health Force, dan heb je een fitness apparaat voor het leven. Want deze zijn ook geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Je hoeft natuurlijk niet te gaan voor de duurste. De bilspierentrainers van Products4You en Web Fusion doen ook wel dienst als trainers voor bijvoorbeeld de bekkenbodem spieren. Met de goedkopere bilspieren trainers krijg je hetzelfde resultaat als met de dure van Health Force. Het enige verschil van de bilspieren trainer Health Force met de overige is dat deze slijtvaster is dan de anderen. Echter draagt de Products4You bilspieren trainer ook wel een topkwaliteit keurmerk als te zijn een weldegelijk product.

Traditioneel versus EMS

Vergeleken bieden de traditionele bilspieren trainers meer mogelijkheden dan de EMS bilspieren trainers. Alhoewel de bilspieren rekken ook wel lukt met een EMS bilspieren trainer. Doch het draait niet alleen om het trainen van de bilspieren want de traditionele trainen ook de belangrijke bekkenbodem spieren. Terwijl de EMS bilspieren trainer slechts geconcentreerd is op de benen, billen en heupen. Bovendien blijft het toch een gevaar voor mensen die lijden aan epilepsie, een ziekte of blessures. Ook zwangere vrouwen moeten liever niet gebruikmaken van de EMS bilspieren trainer. Voorkomen is beter dan genezen dus is het raadzaam de status van jouw gezondheidssituatie eerst goed na te gaan. Mocht je toch overwegen een EMS bilspieren trainer aan te schaffen.

Multifunctioneel

Belangrijk bij het selecteren van een bilspieren trainer, is de multifunctionaliteit van het fitness attribuut. Zo concentreer je je bijvoorbeeld niet alleen op de billen, maar train je ook andere cruciale spieren zoals van de bekkenbodem. Voor stevigheid van de onderrug, heupen en benen. Uiteindelijk gaat het erom dat je een goed postuur overhoudt aan jouw investering in bilspieren trainers. En dat je geholpen wordt van alle onzekerheden af, zodat je je zelfvertrouwen terugkrijgt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *