Body Business B.V.

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Body Business B.V.

Wil je gaan sporten bij Body Business B.V. bekijk dan op hun website https://www.bodybusinessijsselstein.nl/?utm_source=GMBlisting&utm_medium=organic de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Body Business B.V. de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Body Business B.V. op de Baden Powellweg 4 in IJsselstein. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 30 688 2112. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.bodybusinessijsselstein.nl/?utm_source=GMBlisting&utm_medium=organic.

Locatie Body Business B.V.

Om te zien waar Sportschool Body Business B.V. precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. IJsselstein
  2. Body Business B.V.

Bekijk nog meer sportscholen in IJsselstein

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.