Body Fit Halsteren

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Body Fit Halsteren

Wil je gaan sporten bij Body Fit Halsteren bekijk dan op hun website http://sportschoolbodyfit.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Body Fit Halsteren de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Body Fit Halsteren op de Tholenseweg 31 in Halsteren. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 164 682 742. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://sportschoolbodyfit.nl/.

Locatie Body Fit Halsteren

Om te zien waar Sportschool Body Fit Halsteren precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Halsteren
  2. Body Fit Halsteren

Bekijk nog meer sportscholen in Halsteren

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.