Boutique Fitness Studio

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Boutique Fitness Studio

Wil je gaan sporten bij Boutique Fitness Studio bekijk dan op hun website http://boutiquefitnessstudio.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Boutique Fitness Studio de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Boutique Fitness Studio op de Prins Hendrikstraat 262 in Hoek van Holland. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 174 846 996. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://boutiquefitnessstudio.nl/.

Locatie Boutique Fitness Studio

Om te zien waar Sportschool Boutique Fitness Studio precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Hoek van Holland
  2. Boutique Fitness Studio

Bekijk nog meer sportscholen in Hoek van Holland

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.