Je eigen homegym bouwen wordt steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen er voor om thuis te trainen in plaats van in een sportschool. Dit kan zijn omdat er geen sportschool in de nabij omgeving is of omdat ze geen zin hebben om de ruimte te moeten delen.

Met een aantal basis apparaten bouw je als snel je lege ruimte om in een heuse homegym. Zo hebben we al een PowerTower besproken. Hiermee kun je onder andere pull ups doen.

Voor de triceps en borstspieren worden veelal dips gedaan. Hiervoor is een dipstation uitermate geschikt. Helaas blijkt er nogal een groot verschil in kwaliteit te zitten tussen de vele dipstations. Het belangrijkste van een dipstation is stabiliteit. Dips zijn zwaar en vergen veel van je armen en schouders. Een wiebelende dipstation kan daardoor snel voor blessures zorgen. Het beste kun je kiezen voor een simpel maar stabiel model dat puur gefixeerd is op dips. Zo wordt er echt alleen naar een dipstation gekeken die goed uitgebalanceerd is en geen dipstation die zo multifunctioneel als mogelijk is. Dit is natuurlijk ruimtebesparend maar gaat vaak ten koste van de stabiliteit.Levenslange garantie!

Uit veel verschillende reviews komt de Body-Solid GDIP59 Dipping Station goed uit de verf. De eenvoud straalt er vanaf maar hierdoor waarborg je juist de kwaliteit en stabiliteit van dit product. Daarbij komt een levenslange garantie op alle apparaten van Body-Solid. Dit toont een duidelijke zelfverzekerdheid van Body Solid.

Kortom, ben je op zoek naar een betrouwbare, degelijke en stabiele dipstation zonder poespas? Dan raden wij je zeker de Body-Solid GDIP59 Dipping Station aan!

Body Solid GDIP59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *