Een Homegym is niets meer dan een thuis-opgezette sportschool. Veel ervaren en fanatieke bodybuilders hebben thuis de nodige apparatuur liggen. Velen hebben wel een aantal setjes dumbells, en curl bar en wat schijven voor de broodnodige thuistrainingen.

Een homegym is echter niet voor iedereen weggelegd. Dit kan komen omdat men niet voldoende ruimte, geld of andere middelen tot zijn beschikking heeft. Gelukkig zijn hier vele oplossingen voor te verzinnen. Zo zijn er fitnessapparaten die verschillende oefeningen combineren op 1 apparaat. Dit scheelt geld en ruimte. Het fitnessapparaat wat uitermate geschikt is voor de een homegym is de Generics Fitness RK 4201 Power Tower. Het wereldwijd bekende merk Generics Fitness heeft een zogenaamde ‘Tower’ gemaakt waar je dips, chin-ups, pull-ups, push-ups en abs op 1 apparaat kunt trainen.

De multifunctionele Generics Fitness RK 4201 Power Tower is met € 169,- ook nog 1 van de goedkoopste in zijn klasse. Met 1 apparaat kun je dus al de basisoefeningen van elke bodybuilder trainen! De Power Tower is voorzien van lederen pads die het comfort sterk verbeteren. Met dit fitnessapparaat kun je met je eigen lichaamsgewicht trainen. Velen kunnen beamen dat de eerder genoemde oefeningen de absolute basis zijn van elke training!

De Generics Fitness RK 4201 Power Tower is voor € 169,- verkrijgbaar via Fitnesskoerier.nl . Deze webshop in fitnessartikelen draait al weer een aantal jaar mee en heeft uitstekende voorwaarden. Zo kun je de Power Tower eerst bestellen, dan uitproberen en als het bevalt, dan betaal je de rekening pas. Je hebt dus 14 dagen om het apparaat te proberen.

Bestel dus nu de Generics Fitness RK 4201 Power Tower en kom een grote stap dichterbij je volledige HomeGym!

Fitnesskoerier.nl - Fitness, krachtsport en personal training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *