Supplementen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn dan ook honderden verschillende merken. Er zit veel verschil tussen de merken onderling. Waar het ene merk zich richt op lage prijzen, richt een ander merk zich weer op kwaliteit en evolutie. BSN is een van die merken. BSN is een supplementen lijn die bekend staat als een kwalitatief goed product met vooruitstrevende ingrediënten.

Top 3 Supplementen van BSN

BSN heeft al vele top supplementen gemaakt. Alle supplementen van BSN worden goed ontvangen door de gebruikers. Hieronder vind je de 3 meeste verkochte supplementen van BSN.

xplodeNo X-plode

De pre-workout van BSN. Dit is misschien wel de meest verkochte pre workout die er bestaat. Omdat BSN ook in Amerika razend populair is. De reacties over No X-plode waren lovend. Sinds kort hebben ze de formule zelfs verbeterd en heb je na je inname nog meer spierkracht en energie. No Xplode werkt binnen minuten. Ideaal als je even een dipje hebt. Behalve de energie is er ook een enorme boost in mentale focus. Dit stukje mentaliteit zorgt ervoor dat je alleen maar records wil verbreken, voor minder doe je het niet.

Behalve een flinke dosis energie, extra power en een goede focus is er ook gedacht aan je lichaam. Om maximaal te trainen moet je verzuring tegen gaan. Dat doet de Beta Alanine in No Xplode. Zo zijn er tal van ingrediënten die zorg dragen aan een betere, langere en effectievere training.

Cell Mass 2.0cellmass2

6 gram Master Blend, 1.5 gram Taurine, 3 gram creatine em 1 gram L-Glutamine zijn zo maar wat ingredienten van Cell Mass 2.0 . Maar wat doet Cell Mass 2.0 nou? Cell Mass 2.0 is een post workout deze shake neem je dus na je training. Cell Mass 2.0 voorziet je spieren direct na je training van bouwstoffen die ze nodig hebben om te groeien. Doe je dit niet? Dan zal je spieren de bouwstoffen uit reserves halen en breek je dus speirmassa af.

Voor Cell Mass 2.0 is geen oplaadfase nodig. Het werkt direct vanaf de eerste dosering. Uiteindelijk zal dit leiden tot meer massa, hardheid en power. Daarbij zorgt het voor beter herstel en kun je dus de volgende training weer maximaal presteren.

syntha6Syntha-6

Voor velen de beste eiwitten. Maar omdat het niet de goedkoopste is wordt Syntha-6 in Nederland niet zo veel verkocht als andere merken. Toch heeft Syntha-6 zeker een aantal voordelen. Veel mensen die Syntha-6 bestellen doen dat vanwege de hoge kwaliteit eiwitten die het bevat. Door deze zuivere en pure eiwitten, hebben gebruikers minder last van puisten in de neg en op de rug. Met Syntha-6 hebben zij dat niet.

We kunnen dus stellen dat Syntha-6 zo zuiver en puur is dat het geen puisten geeft. Daarbij komt nog het feit dat de kwaliteit van de eiwitten ook de werking bepaalt. Juist doordat de kwaliteit zo zuiver is werkt dit effectiever voor je spieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *