BuentingSport

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij BuentingSport

Wil je gaan sporten bij BuentingSport bekijk dan op hun website http://www.buenting.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of BuentingSport de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool BuentingSport op de Acacialaan 18 in Amstelveen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 20 641 4729. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.buenting.nl/.

Locatie BuentingSport

Om te zien waar Sportschool BuentingSport precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Amstelveen
  2. BuentingSport

Bekijk nog meer sportscholen in Amstelveen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.