Onze buikspieren zijn een van de moeilijkste spieren om te trainen. Het kost veel moeite om dat overtollig vet rond je buik weg te krijgen. En wat komt het toch zo snel en gemakkelijk weer aan. Los van een gedisciplineerd dieet zul je ook moeten doen aan fitness. Daarbij is het belangrijk dat je fitness doet voor heel je lichaam. De buikspieren dus niet vergeten. Als je pas aan fitness doet is het wellicht handig hulpmiddelen te gebruiken. En misschien ben je comfortabeler met het thuis aan fitness doen. Online kun je enkele van deze hulpmiddelen bestellen. Zoals een hulpmiddel om het trainen van de buikspieren gemakkelijker te maken. Tegenwoordig kun je een buikspiertrainer kopen met keuze uit een elektrische en een niet elektrische.

Buikspiertrainer?

Als je nou pas begonnen bent met fitness of reeds lang bezig bent ermee, doet er niet toe. Eenieder wenst een prachtige sixpack als eindresultaat. Mocht je die al hebben dan zoek je naar extra mogelijkheden voor het instant houden hiervan. Een hulpmiddel voor het trainen van de buikspieren.

Core Max buikspiertrainer

Op plaats nummer 1 vind je dit stevig toestel van Core Max voor het trainen van onder andere je buikspieren. Een vrij compact fitness toestel waarmee je ook diverse oefeningen kunt doen. Zodat je weer met zelfvertrouwen uit huis kunt. En om je sixpack te showen aan iedereen op het strand. De naam zegt het al, jouw core wordt maximaal versterkt.

Voordelen

Nadelen

Al met al een prachtig fitness toestel dat niet alleen voor de buikspieren geschikt is. Het is gemaakt voor het doen van meerdere oefeningen voor het heel lichaam. Je werkt niet alleen toe naar een sixpack maar naar een fit lichaam. Verder krijg je voedingsadvies erbij zodat de resultaten sneller te zien zijn.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Iron Gym buikspierwiel

De nummer 2 buikspiertrainer is deze van het merk Iron Gym. Een product van degelijke kwaliteit voor het doeltreffend trainen van je buikspieren voor die mooie sixpack. Geschikt voor de beginneling tot aan de vergevorderde. Bovendien heeft het een mooie prijs.

Voordelen

Nadelen

Alles overwegend is het een heel goed product voor het trainen van je buikspieren. En voor het in vorm blijven. Uiteraard helpt deze buikspiertrainer je met het uiteindelijk doel van een sixpack. En dat kun je op een comfortabele manier bereiken. Alhoewel je met je heel lichaam bezig bent, train je met dit toestel niet het heel lichaam.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Aesthetify elektrische buikspierentrainer

De derde buikspiertrainer op onze lijst is deze elektrische van het merk Aesthetify. Het heeft gelpads die je aanbrengt op je buik. Je zet het apparaat aan en stroomstootjes zorgen ervoor dat je buikspieren aanspannen. Deze stroomstootjes stimuleren een goede doorbloeding van het lichaam welke het afvallen stimuleert. Deze elektrische buikspiertrainer helpt je ook met het verkrijgen van een gezond, fit en mooi lichaam. En sowieso die felbegeerde sixpack.

Voordelen

Nadelen

Voor de prijs is deze elektrische buikspierentrainer van Aesthetify goed genoeg voor de 2e plek. Het is wel ongeschikt voor mensen met epileptische en andere aandoeningen, ziekten en open littekens. Verder is het een topproduct waarmee je fit kunt worden en die gewenste sixpack kunt verkrijgen.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Unitsport elektrische buikspierentrainer

De vierde plek is voor deze elektrische buikspierentrainer van Unisport. Het is uitgerust met een USB-oplaadbaar EMS-systeem. Dankzij het ontwerp is deze buikspiertrainer bestemd voor het heel lichaam. Het is zeker in combinatie met gezonde voeding te gebruiken voor jouw ultiem doel: de sixpack.

Voordelen

Nadelen

Uiteindelijk is deze buikspiertrainer van Unitsport een heel goede voor het in vorm brengen van je heel lichaam. En zeker voor het ontwikkelen van je buikspieren totdat je die sixpack duidelijk kunt zien. Het is wel prijzig en niet geschikt voor mensen met ziekten, aandoeningen en zwangere vrouwen.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

NEO-sportbank

Op plekje 5 deze mooie multifunctionele sportbank van het merk NEO. Het is een ideaal toestel voor het doen van oefeningen ten behoeve van jouw heel lichaam. Verder is het een uniek model gericht op oefeningen voor de buikspieren. Het is af te stellen zodat eenieder gebruik van kan maken.

Voordelen

Nadelen

Alles bij elkaar genomen is deze sportbank van NEO handig voor mensen met iets meer ruimte thuis. Je kunt het opklappen maar het neemt toch wel wat ruimte in. Voor de rest is het een degelijk toestel voor het doen van diverse oefeningen. Niet alleen gericht op de buikspieren en het ontwikkelen van je sixpack. Je kunt je richten op het heel lichaam. Het is wel prijzig vergeleken met de andere apparaten.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Meer informatie buikspiertrainer

Niet elektrische buikspiertrainers

Gelukkig zijn er ook niet elektrische buikspierentrainers. Zoals de Core Max buikspiertrainer, het Iron Gym buikspierwiel en de sportbank van NEO. Er is dus ook gedacht aan de mensen die geen gebruik kunnen maken van elektrische buikspierentrainers. De niet elektrische zijn natuurlijk ook prima voor de mensen die liever niet met stroomstootjes aan hun lijf komen. Let er wel op welk toestel je nodig hebt. Zo is het Iron Gym buikspierwiel een toestel dat zich minder concentreert op andere spiergroepen dan de buikspieren. Maar het is wel goedkoper. Aan de andere kant bieden de Core Max buikspiertrainer en de NEO-sportbank uitgebreidere mogelijkheden voor fitness. Terwijl deze ook ideaal zijn voor het streven naar het hebben van een sixpack. Deze zijn wel een stuk duurder dan het Iron Gym buikspierwiel.

Buikspiertrainer elektrisch

Deze zijn heel effectief dankzij het EMS-systeem waarbij stroomstootjes jouw spieren stimuleren. Deze stimulans werkt goed op de doorbloeding waardoor je metabolisme ook verhoogd wordt. Het uiteindelijk resultaat is dat deze manier van trainen het afvallen stimuleert. Verder spannen je spieren zich door de stroomstootjes en bouw je dus ook kracht op. De elektrische buikspierentrainers zijn wel handig, licht in gewicht en simpel in gebruik. Maar deze zijn niet voor eenieder bestemd. Mensen met aandoeningen of epileptische aanvallen moeten deze buikspierentrainers vermijden. Afgezien van deze groep zijn deze apparaten ook afgeraden voor mensen met een wondje of open en nieuwe littekens. Deze zijn absoluut niet geschikt voor zwangere vrouwen. Met elektrische toestellen moet je voorzichtig zijn, ook al zijn het heel kleine elektrische pulsjes.

Maak de juiste keuze

Als je een toestel nodig hebt voor het trainen van je heel lichaam moet je kiezen voor een toestel dat de mogelijkheid daartoe biedt. Zoals de NEO-sportbank, het Unitsport elektrische buikspierenapparaat of de Core Max buikspiertrainer.

Wil je echt een toestel alleen voor de buikspieren dan kun je volstaan met het Iron Gym buikspierwiel of de Aesthetify elektrische buikspierentrainer.

En als je niet comfortabel bent met het idee van fitness met elektriciteit, is het wellicht verstandig niet te investeren hierin. Let vooral goed op indien jouw gezondheidssituatie het toelaat dat je gaat trainen met een elektrische buikspierentrainer.

Met een gezond dieet erbij moet het lukken om je buikspieren te ontwikkelen tot een sixpack. En de rest ook van je lichaam fit te maken en te houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *