Campo Health Center

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Campo Health Center

Wil je gaan sporten bij Campo Health Center bekijk dan op hun website http://www.campohealthcenter.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Campo Health Center de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Campo Health Center op de Hoendiep 221 in Groningen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 50 553 0070. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.campohealthcenter.nl/.

Locatie Campo Health Center

Om te zien waar Sportschool Campo Health Center precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Groningen
  2. Campo Health Center

Bekijk nog meer sportscholen in Groningen