Cardo Waalre

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Cardo Waalre

Wil je gaan sporten bij Cardo Waalre bekijk dan op hun website http://cardo.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Cardo Waalre de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Cardo Waalre op de Van Dijklaan 3 in Waalre. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 40 253 8040. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://cardo.nl/.

Locatie Cardo Waalre

Om te zien waar Sportschool Cardo Waalre precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Waalre
  2. Cardo Waalre

Bekijk nog meer sportscholen in Waalre

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.