ChrisFit Gym Breskens

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij ChrisFit Gym Breskens

Wil je gaan sporten bij ChrisFit Gym Breskens bekijk dan op hun website http://www.chrisfit-gym.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of ChrisFit Gym Breskens de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool ChrisFit Gym Breskens op de Haven Westzijde 21 in Breskens. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 117 381 331. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.chrisfit-gym.nl/.

Locatie ChrisFit Gym Breskens

Om te zien waar Sportschool ChrisFit Gym Breskens precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Breskens
  2. ChrisFit Gym Breskens

Bekijk nog meer sportscholen in Breskens

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.