Ciric Sports Drachten

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Ciric Sports Drachten

Wil je gaan sporten bij Ciric Sports Drachten bekijk dan op hun website https://www.ciricsports.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Ciric Sports Drachten de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Ciric Sports Drachten op de Noordkade 52a in Drachten. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 21483144. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.ciricsports.nl/.

Locatie Ciric Sports Drachten

Om te zien waar Sportschool Ciric Sports Drachten precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Drachten
  2. Ciric Sports Drachten

Bekijk nog meer sportscholen in Drachten

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.