Club Pellikaan Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Club Pellikaan Apeldoorn

Wil je gaan sporten bij Club Pellikaan Apeldoorn bekijk dan op hun website http://www.clubpellikaan.nl/club-apeldoorn de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Club Pellikaan Apeldoorn de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Club Pellikaan Apeldoorn op de Frankenlaan 42 in Apeldoorn. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 55 355 5605. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.clubpellikaan.nl/club-apeldoorn.

Locatie Club Pellikaan Apeldoorn

Om te zien waar Sportschool Club Pellikaan Apeldoorn precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Apeldoorn
  2. Club Pellikaan Apeldoorn

Bekijk nog meer sportscholen in Apeldoorn