Club Pellikaan Breda

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Club Pellikaan Breda

Wil je gaan sporten bij Club Pellikaan Breda bekijk dan op hun website http://www.clubpellikaan.nl/club-breda de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Club Pellikaan Breda de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex Club Pellikaan Breda op de Bijster 30 in Breda. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 76 533 5535. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.clubpellikaan.nl/club-breda.

Locatie Club Pellikaan Breda

Om te zien waar Sportcomplex Club Pellikaan Breda precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Breda
  2. Club Pellikaan Breda

Bekijk nog meer sportscholen in Breda

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.