Club Pellikaan Goirle

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Club Pellikaan Goirle

Wil je gaan sporten bij Club Pellikaan Goirle bekijk dan op hun website http://www.clubpellikaan.nl/club-goirle de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Club Pellikaan Goirle de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex Club Pellikaan Goirle op de De Tolstaak 1 in Goirle. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 13 534 9050. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.clubpellikaan.nl/club-goirle.

Locatie Club Pellikaan Goirle

Om te zien waar Sportcomplex Club Pellikaan Goirle precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Goirle
  2. Club Pellikaan Goirle

Bekijk nog meer sportscholen in Goirle

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.