CrossFit is groeiende in Nederland, er zijn al vele boxen over het hele land verdeeld. In Amsterdam zit er niet eentje, maar meerdere boxen. Woon jij in Amsterdam en kan je niet kiezen? Ga dan langs deze boxen en kijk wat het beste bij jou past!

1) Reebok CrossFit 020Reebok CrossFit 020 in Amsterdam

Grote CrossFit box in Amsterdam met wel 500 vierkante meter ruimte. Hier vindt je alles wat een CrossFit box zou moeten hebben, denk aal pull up bars, barbells, kettlebells, roeimachine’s en meer.

Reebok CrossFit 020 wordt onder andere geleid door Erwin van Beek, CrossFit level 1 trainer die zelf meerdere keren heeft meegedaan aan de CrossFit Games (masters 40-44).

Contactgegevens:

Voor meer informatie over deze box kun je hun website bezoeken: www.reebokcrossfit020.nl

2) CrossFit Amsterdam

CrossFit Amsterdam, box in amsterdam

Een van de oudste boxen in Nederland. Het doel van CrossFit Amsterdam: mensen die bij ons willen trainen zo fit mogelijk maken. Fit betekend voor hun snel, sterk, explosief, behendig, flexibel en een conditie van een beest. Kwaliteit en aandacht staat centraal, ze trainen in groepen van maximaal 12 personen.

CrossFit Amsterdam wordt geleidt door Jarno Bonhof, die sinds 2007 voor het eerst in aanraking kwam met CrossFit.

CrossFit is niet alleen sport, maar ook een levensstijl, aldus CrossFit Amsterdam.

Contactgegevens:

Bekijk hun website www.crossfitamsterdam.nl voor meer informatie.

3) CrossFit AKACrossFit box AKA in amsterdam

CrossFit AKA, opgericht in 2010 en is daarmee de eerste CF box van Amsterdam. De atleten van CF AKA zoekt de grens op en verbetert zich na iedere training.

Coach Alexander Kreuger, CrossFit level 1 trainer en oprichter van CrossFit AK Amsterdam en ziet in CrossFit de oplossing om mensen aan het sporten te krijgen en te houden.

Contactgegevens:

Twee locaties:

CrossFit AK Amsterdam

CrossFit AK Amsterdam Westerpark

Meer willen weten over CrossFit AKA? Bekijk dan hun website www.crossfitaka.nl

4) Mobilis CrossFitMobilis crossfit, box in amsterdam

Mobilis CrossFit wordt geleidt door Dave Vonk, CrossFit level 1 en level 2 trainer. Naast zijn level 1 en 2 trainer beschikt hij nog over verschillende andere CrossFit certificaten. Naast Dave zijn er bij Mobilis nog meerdere coaches aanwezig met CrossFit certificaten.

Contactgegevens:

Wil jij meer weten over Mobilis CrossFit? Bezoek dan eens hun website www.mobiliscrossfit.nl

5) CrossFit FlamesCrossFit flames, kleine box in amsterdam

CrossFit level 1 en personal trainer Marscha van Glaanen Weijgel voorziet CrossFit Flames van CrossFit lessen. CrossFit Flames is bedoeld voor iedereen, zowel jong als oud! Persoonlijke aandacht staat vooraan en er wordt in kleine groepen getraind.

Contactgegevens:

Meer willen weten over CrossFit Flames? Bekijk dan eens hun website op www.crossfitflames.nl

6) CrossFit NDSMCrossfit ndsm, cf box in amsterdam

Benieuwd naar hoe de lessen er bij CrossFit NDSM uit zien? Meld je dan aan voor een free trial en ervaar de CrossFit lessen zelf! Bij CrossFit NDSM wordt er ook personal training gegeven.

Contactgegevens:

Bekijk www.crossfitndsm.nl voor meer informatie over CrossFit NDSM.

7) Vondelgymvondelgym crossfit in amsterdam

Bij Vondelgym in Amsterdam wordt sinds dit jaar ook CrossFit gegeven. Dit wordt gegeven door coach Jay Nederend. Voor het rooster kun je hier klikken.

8) CrossFit aan ’t IJcrossfit aan het ij in amsterdam

Benieuwd naar de lessen bij CrossFit aan ’t IJ? Doe gratis een proefles mee en ervaar het zelf. Bij CrossFit aan ’t IJ wordt rekening gehouden met de verschillende niveau’s van de atleten.

 

Zit jij te twijfelen tussen één van deze gyms/boxen? Ga bij de boxen langs, doe een proefles / WOD mee en beslis welke box er het beste bij je past!

1 reactie

  1. Ik train nu al een tijd bij Crossfit Vastberaden. Echt een goede fijne crossfit box in Amsterdam! Als je in Oost woont zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *