CrossFit Enschede

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij CrossFit Enschede

Wil je gaan sporten bij CrossFit Enschede bekijk dan op hun website https://tctfit.nl/crossfitenschede/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of CrossFit Enschede de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool CrossFit Enschede op de Hoge Bothofstraat 49 in Enschede. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 49207040. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://tctfit.nl/crossfitenschede/.

Locatie CrossFit Enschede

Om te zien waar Sportschool CrossFit Enschede precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Enschede
  2. CrossFit Enschede

Bekijk nog meer sportscholen in Enschede