CrossFit Palms

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij CrossFit Palms

Wil je gaan sporten bij CrossFit Palms bekijk dan op hun website http://www.crossfitpalms.com/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of CrossFit Palms de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool CrossFit Palms op de 260 EEG Boulevard in Kralendijk. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 599 786 5182. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.crossfitpalms.com/.

Locatie CrossFit Palms

Om te zien waar Sportschool CrossFit Palms precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Kralendijk
  2. CrossFit Palms

Bekijk nog meer sportscholen in Kralendijk

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.