Curves Gorinchem

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Curves Gorinchem

Wil je gaan sporten bij Curves Gorinchem bekijk dan op hun website https://curves.nl/curves-gorinchem/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Curves Gorinchem de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Curves Gorinchem op de Kazerneplein 15 in Gorinchem. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 183 822 644. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://curves.nl/curves-gorinchem/.

Locatie Curves Gorinchem

Om te zien waar Sportschool Curves Gorinchem precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Gorinchem
  2. Curves Gorinchem

Bekijk nog meer sportscholen in Gorinchem

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.