D'Espo Milon PT club

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij D'Espo Milon PT club

Wil je gaan sporten bij D'Espo Milon PT club bekijk dan op hun website https://www.despomilonptclub.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of D'Espo Milon PT club de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool D'Espo Milon PT club op de Bruinevisstraat 32 in Bergen op Zoom. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 164 820 370. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.despomilonptclub.nl/.

Locatie D'Espo Milon PT club

Om te zien waar Sportschool D'Espo Milon PT club precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Bergen op Zoom
  2. D’Espo Milon PT club

Bekijk nog meer sportscholen in Bergen op Zoom

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.