Testobooster ofwel testosteronboosters, ze zijn razend populair. Ze verhogen de aanmaak van het lichaamseigen testosteron en dat bevordert de spiergroei aanzienlijk. Juist doordat de testosteron boosters zo populair zijn, is bijna elk groot supplementen merk met een testobooster op de markt gekomen. Helaas is gebleken dat niet elke testobooster even goed werkt. Genoeg reden voor ons om een top 3 te maken van de beste testosteron boosters.

dominate1. Dominate van Dedicated Nutrition

Hoe kon het ook anders? Met afstand de beste testobooster in Nederland. Misschien zelfs wel het best verkochte supplement van Nederland. De werking van Dominate is zo sterk dat het wordt afgeraden aan beginnende sporters, vrouwen en iedereen jonger dan 18 jaar. Een testobooster heeft altijd even tijd nodig om goed door het lichaam opgenomen te worden, zodat het effect echt merkbaar verbetert. Bij Dominate merk je binnen enkele dagen al toename in kracht en spiermassa. Niet voor niets is Dominate de sterkste testobooster van dit moment!

De verkoopcijfers liegen er dan ook niet om en Dedicated Nutrition heeft zich in het verleden al vaker bewezen als topmerk en doet dat hiermee weer. Wij durven rustig te stellen: Dominate is het sterkste supplement in zijn categorie.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_135290_2.1.1&r=%2Fworkouts%2Fpost-workout%2FPHD-Nutrition%2Frecovery-211-phd%2F” target=”blank” style=”glass” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]#1. Bestel Dominate van Dedicated Nutrition[/su_button]

 

iforce-combi-Intimidate-SRT--Tropinol-XP2. Intimidate SRT & Tropinol XP ™

Intimidate SRT & Tropinol XP™ van Iforce Nutrition staat volledige terecht op nummer 2. Deze combinatie van de 2 sterkste supplementen van Iforce Nutrition zorgen samen voor een ongekend effect. Met Intimidate SRT & Tropinol XP ™ van Iforce nutrition heb je de werking van 2 supplementen die door velen wordt gezien als de sterkste combi ooit. Begin 2014 was Intimidate veruit de best verkopende testobooster, dit werd opgevolgd door Tropinol XP en nu is deze combinatie de absolute top als het gaat om legale testosteron boosters.

De beide supplementen vullen elkaar zo goed aan en versterken de werking van elkaars ingrediënten. Dat maakt van Tropinal en Intimidate een van de sterkste testobooster die je kunt krijgen.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_135290_intimidatetropinol&r=%2Fbodybuilding%2Fspieropbouw%2Fiforce-nutrition%2Fintimidate-srt-tropinol-xp%2F” target=”blank” style=”glass” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]#2. Bestel Intimidate en Tropinol XP van Iforce Nutrition[/su_button]

 

bigtBig T van de Jay Cutler Series

Van de vele honderden verschillende testo boosters staat nieuwkomer Jay Cutler op nummer 3. En we kunnen gerust stellen dat deze vlak achter de nummer 2 staat. De Jay Cutler Series is vrij nieuw in Nederland. Dat betekent vaak dat het merk eerst vertrouwen moet winnen voordat het populair wordt bij het grote publiek. De Jay Cutler Series doet dit in een razend tempo. Niet alleen door de absolute pro Jay Cutler die zelf de serie op de markt brengt, maar met namen door Big T van de Jay Cutler Series. Misschien is dit wel de beste testosteronbooster ooit maar als we kijken naar verkoopcijfers moeten we er nog 2 voor laten.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_135290_BigT&r=%2Fbodybuilding%2Ftestosteron-stimulerend%2Fjay-cutler-elite-series%2Fbig-t%2F%3Fsqr%3Dbig%2520t%26″ target=”blank” style=”glass” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]#3. Bestel Big T van de Jay Cutler Series[/su_button]

Kortom, testoboosters kunnen je helpen spiermassa en kracht te winnen. Sterker nog, het kan meer resultaat geven dan creatine. Maar kies dan wel de juiste testo booster. Met deze drie testoboosters zit je sowieso goed. Pas je voeding erop aan en zorg voor voldoende rust en goede trainingen, dan zijn wij er van overtuigd dat deze testoboosters je gaan helpen te groeien zoals nooit tevoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *