De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum

Wil je gaan sporten bij De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum bekijk dan op hun website http://www.buurfrou.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum op de Middelweg-Oost 34 in Vrouwenparochie. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 518 403 685. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.buurfrou.nl/.

Locatie De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum

Om te zien waar Sportcomplex De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Vrouwenparochie
  2. De Buurfrou Tennishal en Sportcentrum

Bekijk nog meer sportscholen in Vrouwenparochie

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.