De Geus Sport

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij De Geus Sport

Wil je gaan sporten bij De Geus Sport bekijk dan op hun website https://degeussport.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of De Geus Sport de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool De Geus Sport op de Bijlestaal 64 in Broek op Langedijk. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 226 316 383. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://degeussport.nl/.

Locatie De Geus Sport

Om te zien waar Sportschool De Geus Sport precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Broek op Langedijk
  2. De Geus Sport

Bekijk nog meer sportscholen in Broek op Langedijk

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.