Op het gebied van fitness zijn er wel een groot aantal mogelijkheden beschikbaar welke ervoor zorgen dat de algemene conditie van het lichaam een verbetering ondergaat. Afhankelijk van de wijze van training kan men naar wens de spiermassa vergroten of juist werken aan een verbeterde conditie. Voor de laatste verbetering is ook het zuurstofgehalte in het bloed van groot belang en zal de zuurstofopname op verschillende manieren vergroot kunnen worden.

Met een Phantom training mask gebeurt dat efficient

Het is wetenschappelijk bewezen dat personen die woonachtig zijn in hooggelegen streken meer zuurstof in hun bloed bevatten. Dit vertaalt zich dan weer in een uitmuntende conditie wanneer zij zich begeven naar lager gelegen streken. Veel sporters trainen daarom ook graag in gebieden die zich hoog boven de zeespiegel bevinden. Helaas is deze mogelijkheid lang niet voor een ieder weggelegd en komt de Phantom training mask dan goed van te pas. Het principe achter het masker is verrassend eenvoudig: de luchtinname wordt beperkt waardoor de ademhaling meer inspanning zal vereisen. Dit effect komt overeen met de ademhaling in hogere streken en zal na verloop van tijd het lichaam zich aanpassen. Dit zal gebeuren door het aanmaken van extra rode bloedcellen en is dit te vergelijken met de samenstelling van het bloed die personen van zulke hooggelegen hebben. Dankzij het masker kan dit dus gewoon plaatsvinden in ons wel laaggelegen land.

Het masker kan ingesteld worden

Een ieder heeft weer een uniek metabolisme en zal de zuurstofopname dus verschillen. De Phantom training mask is daarom zodanig samengesteld dat geleidelijk aan de luchttoevoer verminderd kan worden door middel van de verschillende filters. Zowel voor de beginners alsook de gevorderde sporters, maar ook een ieder die zijn of haar conditie wil verbeteren, zijn er aparte filters te verkrijgen. Van het masker kan er dus lang gebruik worden gemaakt en zal het zeker een onmisbare aanvulling zijn voor een ieder die graag zijn conditie tot een hoger peil wil tillen.

Ook vet wordt sneller verbrand

Zo een masker is helemaal niet alleen maar bedoeld voor sporters. De verminderde luchtinname zorgt ook bij het uitvoeren van alledaagse werkzaamheden dat de spieren zich meer in zullen moeten zetten. Dat resulteert dus in een verhoogde verbranding en wordt ook de spiermassa vergroot. Voor zij die geen tijd hebben om naar de gym te gaan, is zo een masker een ware uitkomst. De vorm van het masker zorgt ervoor dat het voor een ieder comfortabel zal passen en zijn de randen vervaardigd van speciale siliconen. Dat voelt zacht aan en voorkomt huidirritaties, ook na lichamelijke inspanning. Het zacht materiaal zorgt er ook voor dat bij het bewegen het masker op zijn plaats blijft zitten en het effect van de filter blijft.

Maak je maar geen zorgen om het uiterlijk

Denk nu maar niet dat zo masker niet mooi zal staan. Integendeel, de Phantom training mask ziet er buitengewoon gaaf uit en kan er op de koop toe gecombineerd worden met verschillende kleuren. De verschillende delen van het masker kunnen namelijk worden verwisseld en komt Phantom steeds uit met nieuwe kleuren en motieven. Zo kan een ieder het masker een persoonlijk tintje geven en steeds voor een nieuwe aanblik zorgen. eén zo een masker is dus al voldoende, ook mede door de uitwisselbare filters. Voor het onderhoud is er niet veel nodig omdat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. Wat water en een milde zeepoplossing zijn dus al voldoende om alles weer schoon te krijgen.

De voordelen zijn er dus talrijk met een Phantom training mask. Naast de effectieve werking dankzij de uitwisselbare filters, is ook de pasvorm altijd goed dankzij het gebruik van speciale materialen. Een optimale werking is dus gegarandeerd en kan ook het masker geheelaangepast worden met de vele verwisselbare componenten die apart worden verkocht. Met zo een Phantom training mask zie je er dus niet alleen stoer of hip uit, maar werk je tegelijk aan jouw conditie. Het groot gebruiksgemak maakt dit masker ook ideaal voor beginners en zij die geen tijd hebben om vaak naar de gym te gaan, maar wel graag in een totconditie willen blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *