De Werkplaats - Personal Training Scheveningen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij De Werkplaats - Personal Training Scheveningen

Wil je gaan sporten bij De Werkplaats - Personal Training Scheveningen bekijk dan op hun website http://www.dewerkplaatspt.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of De Werkplaats - Personal Training Scheveningen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool De Werkplaats - Personal Training Scheveningen op de Strandweg 150 in Den Haag. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 41720756. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.dewerkplaatspt.nl/.

Locatie De Werkplaats - Personal Training Scheveningen

Om te zien waar Sportschool De Werkplaats - Personal Training Scheveningen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Den Haag
  2. De Werkplaats – Personal Training Scheveningen

Bekijk nog meer sportscholen in Den Haag