We vonden het tijd om eens wat extra aandacht te besteden aan Dedicated Nutrition. Alles wat zij op de markt brengen lijkt een schot in de roos. Hun supplementen gaan als warme broodjes over de toonbank en we kunnen niet anders concluderen dat de gebruikers van Dedicated Nutrition supplementen uitsluitend positief zijn. Bodybuilden.eu heeft zelf ook al vele reviews geschreven over de verschillende producten van Dedicated Nutrition en moeten daarover eerlijk zijn. Dedicated Nutrition staat voor kwaliteit en resultaat. Dedicated Nutrition durft zich te onderscheiden met andere ingrediënten dan gebruikelijk zijn.

Dedicated Nutrition supplementen

Inmiddels zijn er een behoorlijk aantal supplementen van Dedicated Nutrition die het vermelden waard zijn. Hieronder zie je in het kort een opsomming van de supplementen die Dedicated Nutrition op de markt heeft gebracht.

Epic

Voor ons was het hiermee duidelijk. Dedicated Nutrition weet waar ze mee bezig zijn. Epic is een creatine die zo veel meer ingredienten bevat dat het veel meer doet dan alleen extra power te geven. Na de inname van Epic beginnen je hoofd en handen te tintelen. Dit komt door de beta alanine die verzuring van de spieren voorkomt. De taurine in Epic zorgt voor volle spieren, een dikke pomp dus!

Verder vind je 3 soorten creatine in Epic en is Epic door haar ingredienten ook zeer effectief voor het herstel na je zware training. Wat ons betreft is Epic 1 van de betere supplementen op de markt en zeker het proberen waard voor iedereen die net iets meer wil geven in de sportschool. Meer weten? Lees onze volledige Epic review.

Lees de volledige review van Epic.

 

Dedicated Pack

Dedicated Nutrition kwam met een multi vitamine op de markt. En waar voor multi vitamine. Zoals met alle supplementen staat Dedicated Nutrition voor hoge doseringen in haar producten. Dedicated Pack bevat onder andere vitamines en mineralen. Groentes is de vorm van tarwegras, spirulina en chlorella extracten. Voor je dagelijkse dosis fruit zit er in Dedicated pack vooral de extracten van rood fruit. De meeste complete multi vitamine van dit moment.

Lees de volledige review van Dedicated Pack.

 

Vaso Grow

Vooral in combinatie met Epic is Vaso Grow een echte krachtpatser. Deze zogenaamde What the f#ck stack is dan ook door veel krachtsporters goed ontvangen. Vaso Grow zorgt voor een ongelooflijke pomp in de spieren. Ook hierin is Dedicated Nutrition weer onderscheidend geweest door een ongekende dosis Nitraat toe te voegen. Dit zorgt onder andere voor pomp en lang aanhoudende spieropbouwende modus van het lichaam. Daarbij zorgt het ook voor een goed herstel van de spieren, iets wat vaak belangrijker is dan goed trainen.

Lees de volledig review van Vaso Grow.

 

Dominate

Het nieuwste supplement van Dedicated Nutrition lijkt ook weer een regelrechte hit te worden. Er waren al supplementen die je testosteron verhogen, er waren al supplementen die je oestrogeen verlagen en er waren al supplementen die de aanmaak van groeihormoon IGF-1 stimuleren. Dedicated Nutrition heeft een supplement ontwikkelt dat dit allemaal doet.

Doordat Dominate van Dedicated Nutrition ook je eetlust vergroot kan groei in massa haast niet uitblijven. Het helpt je ook nog een beter te herstellen en geeft vollere hardere spieren. Wij denken dat Dedicated Nutrition met Dominate nog wel eens één van de beste supplementen uit 2013 te pakken kan hebben.

Lees de volledige review van Dominate.

 

Het mooie van de Dedicated Nutrition supplementen is dat ze zeer goed met elkaar te combineren zijn. De zogenaamde Max Domination Stack bevat Dominate, Epic en Vaso Grow en gaat werkelijk alle grenzen overschrijden wat betreft snel resultaat. Met deze stack ga je gegarandeerd spiermassa aanmaken. De combinatie van deze supplementen is zo sterk dat je het niet langer dan 8 weken achter elkaar mag gebruiken en je minimaal 18 jaar of ouder moet zijn voor het gebruik van deze stack.

Behalve de extreme werking van de combinatie van deze supplementen is het ook nog eens aanzienlijk goedkoper om deze stack te kopen dan de producten los te bestellen.

maxdominationstack

Hou Dedicated Nutrition goed in de gaten. Wij verwachten nog veel van ze het komende jaar. Mocht er iets nieuws zijn dan brengen wij je hiervan natuurlijk op de hoogte!

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_135290_maxdomination&r=%2Fcombi-toppers%2Fcombinatie-voordeel%2Fdedicated-nutrition%2Fmax-domination-stack%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Max Domination of direct bestellen[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *