Dorpshuis Kolfweid Callantsoog

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Dorpshuis Kolfweid Callantsoog

Wil je gaan sporten bij Dorpshuis Kolfweid Callantsoog bekijk dan op hun website http://www.dorpshuiscallantsoog.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Dorpshuis Kolfweid Callantsoog de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Dorpshuis Kolfweid Callantsoog op de Jewelweg 7 in Callantsoog. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 224 581 443. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.dorpshuiscallantsoog.nl/.

Locatie Dorpshuis Kolfweid Callantsoog

Om te zien waar Sportschool Dorpshuis Kolfweid Callantsoog precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Callantsoog
  2. Dorpshuis Kolfweid Callantsoog

Bekijk nog meer sportscholen in Callantsoog

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.