Lang leve het internet!  Het bestaan van het internet heeft het leven van vele mensen erg makkelijk gemaakt. Zo kun je van huis uit inkopen doen en dit tot aan je deur laten leveren.  Je kunt zelfs een e-sigaret online bestellen. Wat goed uitkomt voor mensen die niet zoveel tijd hebben.

Bestellen

Om een e-sigaret te kunnen bestellen online moet je boven de 18 jaar zijn, er wordt dus niet aan minderjarigen verkocht. De verkopers reageerden enthousiast

Deze leeftijdsgrens is in 2016 ingesteld. Daarnaast werd het ook verboden voor webwinkels om te vertellen over deze sigaret op hun webpagina. Dus voor meer advies, kun je maar op de ouderwetse manier, beter naar een winkel gaan die zich gespecialiseerd heeft in de voor en na delen van een e-sigaret.

Waarop letten

Elke e-sigaret heeft een batterij, ga eerst na als deze batterij van goede kwaliteit is. Er zijn e-sigaretten met schakelaars die je kan indrukken wanneer je gaat roken. Naast de switch heb je de automatische batterij, deze gaat tijdens het trekken gelijk aan. In de sigaret is er een atomizer en clearomizer, waarin de vloeistof zit die verwarmd wordt door de atomizer. Niet te vergeten een mondstuk en een waarschuwingslampje voor wanneer de batterij leegloopt.

Prijs en kwaliteit

Vergelijk goed de prijzen bij de verschillende webshops alvorens je over gaat tot het bestellen van een e-sigaret. Er zijn zelfs winkels die jouw bestelling de volgende dag al laten leveren. En ook nog verschillende acties hebben.

Bron: www.mr-joy.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *