easyActive Wageningen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij easyActive Wageningen

Wil je gaan sporten bij easyActive Wageningen bekijk dan op hun website https://easyactive.nl/locatie/easy-active-wageningen de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of easyActive Wageningen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool easyActive Wageningen op de Marijkeweg 24 in Wageningen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 317 413 303. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://easyactive.nl/locatie/easy-active-wageningen.

Locatie easyActive Wageningen

Om te zien waar Sportschool easyActive Wageningen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Wageningen
  2. easyActive Wageningen

Bekijk nog meer sportscholen in Wageningen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.