Het jaar 2013!

Dit zal de laatste post zijn van het jaar 2013. Een jaar waarin veel besproken is. Bodybuilden.eu heeft in het eerste jaar al een flinke groei doorgemaakt. De eerste post was op 29 januari van 2013.

In totaal hebben we dit jaar maar liefst 62 posts geplaatst over uiteenlopende onderwerpen binnen het body builden.

Dit waren voornamelijk reviews over nieuwe en bestaande supplementen. Maar liefst 30% van de berichten betrof een review over supplementen. Die werden dan ook het meest gelezen door onze bezoekers. Verder zijn er veel oefeningen besproken en hebben we veel apparaten besproken voor het bouwen van een homegym.

Het meest gelezen is de review van Intimidate SRT. Deze testobooster was zeer populair en wordt nog steeds gezien als 1 van de beste testoboosters van dit moment.

Wat doen we in 2014?

In 2014 gaan we vooral door met waar we mee bezig waren. We blijven schrijven over belangrijke zaken in het bodybuilden en fitness wereldje. Reviews over supplementen, het de zin en onzin van verschillende oefeningen, apparaten, voedingsschema’s en trainingsschema’s.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een webshop met daarin de beste supplementen. Geen zoekwerk meer, alle beste creatines, eiwitten en andere supplementen met objectieve reviews!

Wij wensen je alvast een spetterende jaarwisseling en een gezond en sportief 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *