Dat eiwitten goed voor je zijn dat weet iedereen. Je spieren hebben eiwitten nodig om te herstellen. Tijdens de training maak je je spieren eigenlijk een beetje kapot. Er ontstaan kleine barstjes in. Je spieren hebben eiwitten nodig om hiervan te kunnen herstellen en juist tijdens je herstel zullen je spieren groeien. Niks bijzonders, allemaal basis. Dat is ook precies de reden dat honderd verschillende eiwitshakes zijn. Maar wat is nou de beste eiwitshake?

De beste eiwitshake

syntha61. Syntha 6 van BSN

Niet iedereen zal Syntha 6 van BSN direct bekend in de oren klinken. Dit komt omdat de meeste mensen Syntha 6 van BSN te duur vinden en dan liever kiezen voor bijvoorbeeld Whey Perfection. Toch heeft Syntha 6 van BSN een aantal voordelen.

 

 

De grootste voordelen van Syntha 6 eiwitten van BSN:

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Feiwittenwhey%2Feiwitten-alle%2Fbsn%2Fsyntha-6%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie en direct bestellen[/su_button]

 

2. Whey Perfection van Body en Fit

Whey_perfection

Waarschijnlijk de meeste verkochte eiwitten in Nederland. De Whey Perfection van Body en Fit. Dit zal mede door de prijs komen. De Whey Perfection van Body en Fit is een van de goedkoopste eiwitten verkrijgbaar. Een zeer goede eiwitshake met uitzonderlijke hoge kwaliteit eiwitten. Behalve de prijs kent Whey Perfection van Body en Fit meerdere voordelen.

 

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Feiwittenwhey%2Fwhey-proteine%2Fbody-fit-sportsnutrition%2Fwhey-perfection%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie en direct bestellen[/su_button]

3. 100% Whey Protean van iForce Nutrition

wheyprotean

Iforce Nutrition is een populair merk in de supplementen wereld. 100% Whey Protean van iForce Nutrition is een van de redenen dat Iforce zo populair is. Deze spotgoedkope en heerlijke eiwitshake is een absolute topper.

De 100% Whey Protean van iForce Nutrition is van topkwaliteit en is nog lekker ook! De voordelen van 100% Whey Protean van iForce Nutrition op een rijtje.

 

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Feiwittenwhey%2Fwhey-proteine%2Fiforce-nutrition%2F100-whey-protean%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie en direct bestellen[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *