Er bestaan verschillende hulpmiddelen om jezelf bij erectieproblemen te helpen. Uiteraard kan je kiezen om erectiepillen, een penisinjectie of psychologische hulp te gebruiken. Welk hulpmiddel je gebruikt is een persoonlijke keuze en kan per man verschillen. Het kan ook zijn dat een erectiepomp voor jou de beste oplossing is. Vooral als je liever geen medicatie gebruikt, kan de penispomp de ideale oplossing voor je erectieprobleem zijn. Het grootste voordeel aan de penispomp is dat deze geen bijwerkingen veroorzaakt, terwijl je dit bij het gebruik van erectiepillen vaak wel hebt. Bij erectiepillen heb je bovendien te maken met een maximaal gebruikte hoeveelheid. Bij een penispomp heb je hier geen problemen mee. Je kunt deze zo vaak gebruiken als dat je zelf wilt.

 

Pijnloos en eenvoudig in gebruik

Sommige mannen worden afgeschrikt door een erectiepomp. Het is echter niets om bang voor te zijn. Een penispomp kun je namelijk eenvoudig bedienen en is pijnloos in het gebruik. Wel moet je er uiteraard voor zorgen dat je hem op de juiste manier gebruikt. Er bestaan verschillende soorten penispompen. Sommige pompen zijn elektrisch. Deze zuigen automatisch de lucht uit de cilinder van de pomp. Andere pompen zijn handmatig te bedienen. Door een handpompje kun je zelf de lucht wegpompen. Meestal worden de penispompen geleverd met accessoires zoals een penisring. Na het gebruik van de pomp schuif je deze ring over je penis heen. Dit voorkomt dat het verzamelde bloed te snel terugstroomt en houdt je penis langer stijf.

Wees geduldig

Ondanks het eenvoudige gebruik van de penispomp, moet je er wel voor zorgen dat je hem op de juiste manier gebruikt. Juist gebruik van de penispomp zorgt voor het dikker worden van de penis door de zwellichamen uit te breiden. Bij het gebruik van de pomp kun je verschillende technieken gebruiken. Je hebt de standaard rekoefeningen en “melken” die je kunt aanvullen met extra technieken: “de buis melken”, polspompen, schudden en inwikkelen. Ga bij iedere techniek voorzichtig te werk. Bij onvoorzichtigheid of verkeerd gebruik van de penispomp kun je namelijk (blijvend) letsel veroorzaken. Het belangrijkste is dat je nooit iets forceert.

Ook moet je er rekening mee houden dat het gebruik van een penispomp een proces is dat veel training en oefening vergt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *