Fa. Sportschool De Leeuw

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fa. Sportschool De Leeuw

Wil je gaan sporten bij Fa. Sportschool De Leeuw bekijk dan op hun website http://www.sportcentrumdeleeuw.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fa. Sportschool De Leeuw de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fa. Sportschool De Leeuw op de Oostergrachtswal 123 in Leeuwarden. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 58 212 9194. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.sportcentrumdeleeuw.nl/.

Locatie Fa. Sportschool De Leeuw

Om te zien waar Sportschool Fa. Sportschool De Leeuw precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Leeuwarden
  2. Fa. Sportschool De Leeuw

Bekijk nog meer sportscholen in Leeuwarden