Feel Fit Center Malden

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Feel Fit Center Malden

Wil je gaan sporten bij Feel Fit Center Malden bekijk dan op hun website https://www.feelfitcenter.nl/sportcentrum/malden/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Feel Fit Center Malden de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex Feel Fit Center Malden op de Veldsingel 29 in Malden. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 24 358 1852. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.feelfitcenter.nl/sportcentrum/malden/.

Locatie Feel Fit Center Malden

Om te zien waar Sportcomplex Feel Fit Center Malden precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Malden
  2. Feel Fit Center Malden

Bekijk nog meer sportscholen in Malden

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.